Opleiding - Education

Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen

Hogeschool Leiden, Toegepaste Psychologie

EFT-Relatietherapeut

Verlies- en Rouwbegeleider, HGU

Kijk ook op  www.mooiekunstkopen.nl .

Het werk van Edith Walraven is uniek en kenmerkt zich door een voortdurende ontwikkeling in techniek en opstelling. De technieken waar Edith mee werkt varieren van inkt, acryl, aquarel, olieverf tot zeefdruk. De werken worden steeds vervaardigd in het bijzijn van het model in het atelier. Edith werkt vanuit een innerlijke behoefte en een enorme gedrevenheid als kunstenaar en als toegepast psycholoog. Haar praktijk: Praktijk voor Relatie en Therapie is gespecialiseerd in Relatietherapie, Individuele therapie, Rouw- en Verliesbegeleiding en  Creatieve therapie.

Edith Walraven's work is unique and reflects a continuous need for development and need to learn. She works with different techniques, ink, acryl, aquarelle, oil and silkscreen. 

Edith is opgegroeid in een gezin dat draaide rond klassieke muziek. Echter haar grootste droom en fascinatie als kind gaat uit naar ballet en theater. De observatie en interesse in het menselijk lichaam wordt gebundeld in de klassieke uitingsvorm van de kunst namelijk het creëren in het bijzijn van een naaktmodel. De liefde voor vorm, kleur en vastlegging ontwikkelt zich tijdens haar jeugd en evolueert tijdens haar opleiding aan de Kunstacademie te Antwerpen. 

Heeft u interesse in het werk van Edith Walraven voor aankoop of expositie? Neem vrijblijvend contact op met Edith over prijzen en mogelijkheden.

Are you interested in Edith's work? You can contact her:

edithwalraven@gmail.com

06-22694516

 

 

 


Blogstream

Neem ook een kijkje op de website mooiekunstkopen.nl  Hier vindt u meer werk van Edith Walraven en ziet u meteen de aankoopmogelijkheden. In het atelier in Eindhoven kunt u op afspraak een bezoekje brengen. Aangekochte kunstwerken kunnen ook naar u verzonden worden.